MENU
DAGENS MENU (sammensættes af køkkenet)
Snacks, brød, 4 retter og 1 dessert 429,-
(serveres family-style og vælges af hele bordet)
SNACKS
Blandede nødder 35,-
Marinerede oliven – Provence 35,-
Brød m. smør 40,-
Chips – sur creme – løg 40,-
Fritter m. sæsonens mayo 55,-
MINDRE SERVERINGER
Fennikel - syltet agurk - brødkummer 115,-
Melon - skagenskinke - stracciatella 130,-
Kalvetatar – chips – bitter salat 145,-
Tun – hvide bønner – oliven 125,-
Tomattærte - sherry - crème double 120,-
STØRRE SERVERINGER
Saucisse de Toulouse à la 74 (pølse, mos & jus) 175,-
Dagens fisk – ærter francaise – muslingesauce 210,-
Svinebryst – haricots verts – sauce marengo 225,-
Agnolotti – ratatouille – artiskok 150,-
Peberbøf - selleripuré - pommes pailles 305,-
DESSERT
Chokolade fondant – rabarber – vaniljeis 115,-
Pêche Melba - cremefraiche - crème anglaise 105,-
Spørg personalet ift. allergener
Der tages forbehold for ændringer i menuen