top of page
R74-2.png

MENU

DAGENS MENU (sammensættes af køkkenet)

Snacks, brød, 4 retter og 1 dessert 429,-

(serveres family-style og vælges af hele bordet)

 

SNACKS

Blandede nødder 35,-

Marinerede oliven – Provence 35,-

Brød m. smør 40,-

Chips – sur creme – løg 40,-

Fritter m. sæsonens mayo 55,-

MINDRE SERVERINGER

Fennikel - syltet agurk - brødkummer 115,-

Melon - skagenskinke - stracciatella 130,-

Kalvetatar – chips – bitter salat 145,-

Tun – hvide bønner – oliven 125,-

Tomattærte - sherry - crème double 120,-

STØRRE SERVERINGER

Saucisse de Toulouse à la 74 (pølse, mos & jus) 175,-

Dagens fisk – ærter francaise – muslingesauce 210,-

Svinebryst – haricots verts – sauce marengo 225,-

Agnolotti – ratatouille – artiskok 150,-

Peberbøf - selleripuré - pommes pailles 305,-

 

DESSERT

Chokolade fondant – rabarber – vaniljeis 115,-

Pêche Melba - cremefraiche - crème anglaise 105,-


Spørg personalet ift. allergener

Der tages forbehold for ændringer i menuen
 

bottom of page